Økonomisystem skreddersydd for eiendomsforvaltning 

Har du kontroll over forholdsmessig fradrag og justeringsforpliktelser? Med ON Property får dere et system hvor manuelle rutiner er et fremmedord.

Vi er klar over at du som regnskapssjef har mange oppgaver på blokka. Ikke bare er du den som forvalteren, eiere og styret hviler seg på, men hverdagen består av mange tidkrevende og til tider utfordrende oppgaver. Bilagsføring, finansiering, rapportering, avstemming, revisjon og årsoppgjør, for ikke å snakke om MVA og kontroll fra Skatteetaten.

Manuelle prosesser, flere systemer, manglende funksjonalitet, dårlig oversikt, mangelfulle rapporter er bare noen av utfordringene du står overfor. Dette kan forenkles ved å ha et system som samkjører deg med forvalteren, og automatisk gir deg grunnlaget.

Med ON Property trenger du ikke lenger å bekymre deg for om du håndterer forholdsmessig MVA-fradrag i henhold til lovverket. Ei heller blir kontroll fra Skatteetaten en bekymring. Skatteetaten har ingen anmerkning om hvordan MVA og justering håndteres i ON Property – faktisk har de invitert oss til å holde foredrag for å lære hvordan MVA håndteres ved forvaltning av eiendom.

Hvordan effektivisere og automatisere hverdagen

Vår programvare inkluderer et integrert økonomisystem skreddersydd for eiendomsforvaltning, som gir deg effektive rutiner, optimal oversikt og til enhver tid konsistente data. Du får:

  • Fullt økonomisystem der du kan elektronisk rapportere direkte i systemet, for eksempel MVA
  • Støtte for forholdsmessig fradrag
  • God kontroll på økonomien – få tall hentet direkte fra kontraktene til eiendomsforvalteren
  • Sikkerhetstiltak som oppfyller de høyeste standardene for datasikkerhet.
  • Er dere avhengig av å benytte et annet økonomisystem blir selvsagt ikke like effektivt – men er mulig.

ON Property forstår behovene innen eiendomsforvaltning

Vår lange erfaring med økonomisystemer og programvare til eiendomsforvaltere gir deg en samarbeidspartner, rådgiver og leverandør i ett og samme team.

– Vi lytter til tilbakemeldinger fra kundene våre, og utvikler systemet kontinuerlig slik at prosesser skal kunne gjøres enklest. Alle kunder har samme versjon og endringer vi gjør, blir raskt tilgjengelige for alle, sier Per Maastad, daglig leder i ON Property.

Skaper kvalitet i arbeidet med rapportering

– For oss har ON Property sitt integrerte forvaltning- og økonomisystem effektivisert både behandlingen og oppfølgingen av kontrakter og leietakere. Det å kunne jobbe på tvers av flere selskaper med felles kontoplan og leverandørreskontro, samt excelfunksjoner, forenkler avstemminger, controlling og rapportering, sier Hilde E. Antonsen, regnskapssjef i Værste.

Det at programmet er utviklet for eiendomsforvaltning og har hensyntatt det som er spesielt for næringseiendom, skaper kvalitet i arbeid med rapportering av økonomiske data for selskapet, som holder til i Fredrikstad.

– ON Property bryr seg om kunden og sikrer leveransen. Implementering foregikk over all forventning, og support-henvendelser behandles alltid raskt og med vennlighet, avslutter Antonsen.

Vi er overbevist om at ON Property er den mest intuitive og brukervennlige programvaren på markedet. Vi har alltid systemopplæring med nye kunder, og du kommer raskt i gang. Ta kontakt med oss for en demonstrasjon av systemet vårt.