Kundeomtaler

Hva folk sier om oss

Økonomisystemet til ON Property gir oss effektive prosesser for bokføring på tvers av flere selskaper, med blant annet innlesing av filer for flere selskap samtidig. Det er også meget gode og effektive funksjoner for søk, avstemming og analyse. Det er ingen tvil om at vi får bedre kontroll og oversikt ved bruk av automatiserte funksjoner. ON Property er svært seriøse, profesjonelle, dyktige og ikke minst tilgjengelige. Det er en gjeng med kompetente kontaktpersoner som scorer topp på service!

- Sasila Sitham, Leder for Financial Controlling i Bertel O. Steen AS

For oss har ON Property sitt integrerte økonomi- og forvaltningssystem effektivisert og sikret både behandlingen og oppfølgingen av kontrakter og leietakere. Det å kunne jobbe på tvers av flere selskaper med felles kontoplan og leverandørreskontro, samt Excel-funksjoner, forenkler avstemminger, controlling og rapportering. Implementering foregikk over all forventning, og support-henvendelser behandles alltid raskt og med vennlighet. Jeg opplever at ON Property bryr seg om kunden og sikrer leveransen.

- Hilde E. Antonsen, Regnskapssjef i Værste

ON Property er utviklet spesifikt for vår bransje, noe som gir oss et system basert på de mer spesielle reglene rundt drift av næringseiendom. Systemet minimerer manuelle oppgaver slik at det blir færre menneskelige feil. ON Property forenkler arbeidet vårt på flere områder: Utarbeidelse av MVA-nøkler pr termin, fordeling av felleskostnader, vi får enklere oversikt på tvers av selskap, rask oversikt over ledige arealer, og med bransjetilpassede rapporter har vi alltid informasjon og analyser lett tilgjengelig.

- Hege Johansen, Regnskapssjef i Bryn Eiendom

Med ON Property sitt system får vi bedre oversikt og fleksibilitet i analyser og søk, og informasjonen blir tilgjengeliggjort på en veldig enkel måte. Programmet har veldig mange bra funksjoner, som innlesning for manuelle bilag på tvers av selskaper rett fra Excel, funksjoner for konsernrapportering med innlesning og oppfølging av prognoser – noe som er veldig praktisk i forhold til styrerapportering. I tillegg opplever jeg ON Property som en veldig serviceminded og kundeorientert organisasjon, som leverer på det de lover og følger opp raskt og i henhold til avtalt tid.

- Magnus Jahr, Økonomidirektør i Bertel O. Steen Eiendom